Αρχική Σελίδα

DINGCHEN Industry(HK)Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. βιομηχανίας Dingchen (HK), που περιορίζεται είναι η πολλαπλάσια εστίαση επιχείρησης διαδικασιών στη χημική πρώτη ύλη και electromobile.

Δεν διαθέτουμε καμία προσπάθεια να επεκτείνουμε oversea την αγορά μας με την παροχή των πελατών υψηλό - ποιότητα και αρμόδιες υπηρεσίες, και είμαστε δεσμευμένοι να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την έγκαιρη παράδοση των αγαθών σας. Ελπίζουμε ότι εισάγετε τα καλύτερα προϊόντα της Κίνας σε όλους τους ξένους φίλους, για να προωθήσετε τις φιλικές διεθνείς σχέσεις και παγκόσμια την ανάπτυξη.

Οι πελάτες μας σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και άλλα μέρη του κόσμου.

Η επιχείρηση ενέμεινε ότι «εμπορικός, η ποιότητα, τεχνολογία, υψηλή υπηρεσία» είναι η έννοια ανάπτυξής μας, χάριν να ικανοποιήσει τα αιτήματα των ανθρώπων από σε όλο τον κόσμο. Συγχρόνως, έχουμε τη σημαντική υπηρεσία μετα-πώλησης, καλωσορίζουμε όλους τους φίλους για να διαπραγματευτούμε με μας!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των αλατισμένων πωλήσεων θειικού άλατος νατρίου, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

DINGCHEN Industry(HK)Co.,Limited DINGCHEN Industry(HK)Co.,Limited DINGCHEN Industry(HK)Co.,Limited
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Άλλα

Μάρκες : Dingchen

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 80% - 90%